.

През предстоящата 2023 година представителите на водната зодия Скорпион ще увеличат своята естествена увереност и силна воля, което ще им помогне да постигнат високи цели, които са жизнено важни за тях.

За каквото и да вземат решение нищо няма да бъде пречка. Все пак Хороскопът за 2023 предупреждава Скорпиона срещу прекаленото желание за преминаване направо по същество. Това може да ги забави и могат да се озоват заседнали на едно място.

За Скорпиона през предстоящата 2023 година звездите от хороскопа обещават да разкрият максимално всичките му скорпионски качества, а дали е добро или лошо е въпрос на обстоятелства.

Ако по някаква мистериозна причина решите внезапно да станете враг на Скорпион или внезапно да пресечете пътя му, тогава можете само да се надявате, че Скорпионът, погълнат от собствените си планове, просто не забелязва това. Защото, ако забележите, тогава внимавайте! Отговорът му ще бъде неочакван, бърз и безмилостен.

Но ако имате достатъчно късмет да станете приятел на Скорпион, бъдете сигурни, че за приятели той няма да се ограничи от никакви предимства.

Що се отнася до самия Скорпион, през 2023 г. звездите ще изострят до краен предел такива качества като способността да усеща ситуацията, дълбоката интуиция и мощен интелект.

През този период пред него няма да има пречки, които Скорпионът не би могъл не само да преодолее, но и да обърне тези обстоятелства в своя полза.

Където и да отиде Скорпионът, с какъвто и бизнес да се заеме през 2023 г., той ще бъде придружен във всичко, ако не от огромен успех, то поне от верни приятели и добри шансове за постигане на целите си.

Останалото е в собствените му ръце.

ЛЮБОВ

Ако Скорпионите решат да подобрят личния си живот през 2023 година, така и ще стане. Нищо няма да ви попречи да срещнете човека, който съдбата ви изпраща, освен вас, разбира се. Бъдете активни в това направление, правете запознанства!

Тези, които вече имат избраник, трябва да се постараят и да задържат отношенията на романтична вълна. Не позволявайте във връзката ви да има ревност и разправии. А, ако измислите нещо ново и необичайно, това ще бъде цяло щастие!

За семейните Скорпиони, годината на Заека ще премине без особени стресове и скандали. Е, разбира се, че ще има дребни битови разправии, но така е при всички.

Хороскопът за 2023 година препоръчва на Скорпионите, от средата на лятото до декември, да определят кое е по-важно за тях – кариерата или семейството. Не трябва да се обзалагате дали личният ви живот ще се развие или ще останете сами.

Скорпионите ще имат много възможности да променят всичко. Дори и най-обикновеното запознанство може да стане съдбовно за вас. Както и човекът, в когото истински се влюбите, ще стане смисъла на вашия живот, на цялата ви Вселена.

Важно е, през 2023 година да не прибързвате с изводите. Дори и да сте се скарали с избраника/цата, не е нужно веднага да събирате неговите или вашите вещи.

Силата е в откровените разговори, помнете това. Ако поискате, ще можете заедно да преминете през проблемите и да създадете всички условия за хармонични и дълготрайни отношения.

Скорпионите владеят невероятната магия на привличането, те знаят цената на верността и умеят да обичат.

ФИНАНСИ

Хороскопът за 2023 година обещава на Скорпионите кариерен ръст и финансови блага. Но, за да се случи това, трябва да бъдете делови, активни и трудолюбиви.

Започнете собствен бизнес, ако искате да увеличите капитала си.

Важно е да се научите да отказвате проектите, които не ви носят радост – нито морална, нито материална. Важно е да правите всичко без да бързате. Преценявайте силите и възможностите си, бъдете по-доверчиви към колегите и партньорите. Успехът ще дойте при тези, които работят в екип.

Годината на Водния заек ще ви даде възможността да се реализирате успешно, като моментите на усилен труд, ще се редуват с моменти за почивка. Към средата на май ще бъдете инициатори на един изключително печеливш проект, който ще ви донесе солидни печалби.

През тази година ще имате успешни социални контакти, а те ще затвърдят много здрави връзки, които в бъдеще време ще ви бъдат от голяма полза.

Годината ще ви изпълни с въодушевление и енергия, които ще ви накарат да преобразите живота си, като се радвате повече на дребните моменти и откриете своя вътрешен мир и духовен баланс.

ЗДРАВЕ

Скорпионите, в годината на Заека, ще се чувстват здрави и в емоционален подем. Не е учудващо, защото хората от този знак винаги се считат за физически здрави.

И все пак, отнасяйте се внимателно към своя организъм. За да избегнете вирусните заболявания и снижаване на имунитета, пийте витамини и се обличайте според сезона.

Тези, които се занимават със спорт, трябва да бъдат много внимателни. В това направление са възможни неприятности, натъртвания и счупвания.

СИЛНИТЕ СТРАНИ

Моментът е подходящ за смяна на жилището, свиване на гнездо и създаване на деца, започване на съвместен живот с някого.

Ще встъпите в новата година с голяма доза кураж и усърдие. Ръководителите ви ще очакват по-голяма ангажираност и по-добри резултати от вас, но вие ще си свършите работата добре. Стъпка по стъпка ще поставяте целите си и ще ви бъде лесно да дадете най-доброто от себе си за да ги постигате.

Въпреки това, от време на време, ще се сблъсквате със саркастични коментари от страна на другите и дори може да стигнете до остра размяна на мнения.

Тази година ще сте по-активни от обикновено, когато става дума за психичното ви здраве. Ще намерите нови начини да се преборите с натрупания стрес, ще лекувате стари емоционални травми.

Вие сте талантливи и прозорливи, което може, без съмнение, да използвате във финансово отношение. Ще се повиши самооценката ви, а здравите амбиции ще ви позволят да стъпите на пътя към успеха.

Не се страхувайте от промените, съзидавайте и фантазирайте! Вашите идеи ще се харесат на много, затова бъдете активни.

ОТ КАКВО ДА СЕ ПАЗИТЕ?

В душата на Скорпионите ще има комфорт, а в сърцето – лек пролетен полъх. Всичко лошо ще остане в миналото, а настоящето трябва сами да градят.

Не разчитайте, че до вас ще бъдат само надеждни хора. Ще ви се наложи да се борите със завистници и сплетници. Във вашето обкръжение ще има много опитни и безпринципни манипулатори.

Подбирайте внимателно хората, които допускате в живота си!

На работното място е препоръчително да сте по-обрани. Избягвайте драми и хора, които са склонни да ги създават. Пазете се от конфликти с висшестоящи.

През по-голямата част от годината ще вършите работата си с нежелание и това ще се отрази и на качеството, и на количеството свършени задачи. При конфликт, запазете самообладание и се извинете, не спорете.

Отношенията с колегите ви са неутрални – без излишна близост, конфликти.

ОВЕН                                    ТЕЛЕЦ

БЛИЗНАЦИ                                    РАК

ЛЪВ                                   ДЕВА 

 ВЕЗНИ                                            СКОРПИОН

СТРЕЛЕЦ                                             КОЗИРОГ 

ВОДОЛЕЙ                                           РИБИ