.

Светът на поп музиката дълги години беше озарен от бляскава звезда, чийто глас и танци завладяха сърцата на милиони. Джанет Джаксън не е просто певица, тя е икона, феномен, бунтарка, вдъхновяваща поколения жени.

Родена в звездно семейство, още от малка Джанет е потопена в музиката. Тя е най-малкото дете на легендарния Майкъл Джексън, но проправя своя собствен път, изграждайки кариера, белязана от смелост и креативност.

Нейните концерти са грандиозни спектакли, съчетаващи музика, танци, акробатика и визуални ефекти, които оставят публиката без дъх.

През годините Джанет печели множество награди, включително 5 награди „Грами“. Продава над 160 милиона албума по целия свят, превръщайки се в една от най-продаваните изпълнителки на всички времена.

Но най-важното е, че Джанет Джаксън е вдъхновение за милиони. Тя показва, че жените могат да бъдат силни, независими и успешни, без да се страхуват да бъдат себе си.

Джанет Джаксън е не просто звезда, тя е феномен, който ще продължи да вдъхновява поколения.

Баща ми ни научи, че няма по-голямо разстояние от това, което стои между първото и второто място.

Болката е необходима. Понякога болката е учителят, от който се нуждаем, скрит дар на изцеление и надежда.

В пълна тъмнина всички сме еднакви, само знанието и мъдростта ни отличават, не позволявайте на очите да ви лъжат.

Най-голямото постижение за всяко човешко същество е да обича Бог, себе си и другите.

Мога да бъда щастлива с това, което съм, а не с това, което трябва да бъда, или това, което можех да бъда, или това, което някой ми казва, че трябва да бъда.

Никога не можеш да бъдеш щастлив, докато не разбереш защо правиш това, което правиш.

Вярвам, че всички имаме нужда да се чувстваме специални. Именно тази нужда може да извади и най-доброто в нас, и най-лошото.

Чувствам, че всеки човек е тук с причина. Всеки има призвание. Винаги съм смятала, че истинското ми призвание е да помагам на другите хора.

Мечтите могат да се превърнат в реалност, когато притежаваме визия, която се характеризира с желание да работим упорито, желание за съвършенство и вяра в нашето право и нашата отговорност да бъдем равноправни членове на обществото.

Няма нищо по-депресиращо от това да имаш всичко и въпреки това да се чувстваш тъжен. Хората трябва да се научат да поливат духовната си градина.

Като допълнение към световното объркване ние учим децата си на правила, към които ние самите не се придържаме.

Твърде много животи си отиват в дим. Хубаво е да се посмееш, но не бъди посмешище.

Страхът е единствената емоция, която отприщена може да унищожи всичко и всеки.

Винаги можеш да различиш човек, който няма любов в живота си от този, който има.

Дали това, което мислите за себе си, определя ли вашата стойност?