.

Уейн Дайър е американски доктор и международно признат автор. Той изнася множество лекции в областта на самостоятелното развитие. Автор е на над 30 книги и е създал множество аудио и видео програми и се е появявал в хиляди телевизионни и радио програми.

Ние не сме телата си, вещите си или кариерата си. Ние сме Божествена Любов, а това е нещо необятно.

Ако винаги бързате и винаги опитвате да изпреварите друг човек или постиженията на някой друг са това, което ви мотивира, тогава този човек ви контролира.

Любовта е способността и готовността да позволите на онези, за които се грижите, да бъдат това, което изберат за себе си, без да настоявате да се съобразяват с вас.

Най-висшата форма на невежество е, когато отхвърляте нещо, за което не знаете нищо.

Как хората се отнасят с вас, е тяхната карма; как вие реагирате, е вашата.

Не можеш да си самотен, ако харесваш човека, с когото си сам.

Бъдете благодарни на всички онези хора, които са ви казвали „не“. Именно заради тях сте успели да се справите сами.

Цената на човек не може да се потвърди от други. Ти си ценен, защото казваш, че е така. Ако зависиш от други за самооценката си, тогава това е другооценка.

Ако се стремите да разгромите друг човек и да победите на всяка цена, значи гарантирано привличате вибрационния еквивалент на това мислене в живота си — даже ако се занимавате с йога, стоите на главата си и произнасяте мантри всеки ден.

Любящите хора живеят в любящ свят. Враждебните хора живеят във враждебен свят. Един и същ свят.

Не позволявай в тялото ти да се промъкне старец!

Ако светът беше устроен така, че всичко да е справедливо, никое живо същество нямаше да оцелее и ден. На птичките щеше да им бъде забранено да ядат червеи и щеше да се наложи личните интереси на всяко същество да бъдат удовлетворени.

След като веднъж повярвате в себе си и разберете, че душата ви е божествена и безценна, автоматично ще се превърнете в същество, способно да прави чудеса. Аз съм реалист. Затова вярвам в чудеса.

Последвайте ЧЕТИЛИЩЕ в Телеграм: