.

Вие сте много дълбока, интуитивна, чувствителна душа и тъй като вашият управител е емоционалната Луна, настроенията ви се покачват и спадат като приливи и отливи.

През следващите три години Раците ще имат задачата да бъдат едновременно ученици и учители, изследователи-пътешественици и авантюристи.

Знаем, че не ви е лесно; повечето от тези неща изискват да излезете от зоната си на комфорт и да пристъпите там, където никой Рак не е стъпвал. Но всичко е за добро.

От вас се иска да разберете какво трябва да научите, за да дадете тласък на кариерата си.

Сатурн в дома на справедливостта ви подтиква да следвате истината, да правите това, което казвате, и да живеете според собствената си философия.

Възможно е дори да промените част от ценностите си или да възприемете нови възгледи за живота. Бъдете готови да приспособите вярванията си към духа на времето.

Периодът е подходящ за преместване в друга страна, продължаване на образованието и изучаване на чужд език.

Ракът през 2023 г. ще може да постигне успех много по-бързо и по-лесно от капризните си конкуренти и ще може с чиста съвест да изразходва спестените сили и енергия за по-интересни неща.

ЛЮБОВ

2023 година ще премине в духа на взаимоотношенията. Хороскопа за 2023 препоръчва на Рака да концентира енергията си основно върху изграждане на взаимоотношенията с любимите му хора и партньори, понеже ще се събудят силен стремеж да закриля, както и желание да създаде дом.

2023 година не обещава на семейните бури и преломни моменти в отношенията. Важно е да се научите да слушате партньора, да се подкрепяте във всичко и да не се опитвате да го/я променяте.

Но, ако бракът вече „пращи по шевовете“, по-често разговаряйте със съпруга/та на теми, които повече от всичко ви тревожат. Още на никого не са навредили искреността и мекотата, старайте се и всичко ще се получи.

Най-накрая Раците ще излязат от черупката си на светлина. Това е добре, защото може да направите интересни запознанства.

Вие и сами сте разбрали, че самотата е скучна, иска ви се нещо сериозно и не за месец -два. Възможно е да се сприятелите с някого или да се влюбите истински.

ФИНАНСИ

Раците са напълно съгласни с максимата, че щастието не е в парите, но все пак се стремят към финансова стабилност, дори повече от останалите знаци на Зодиака. И ви очаква радостна новина – трудът ви ще бъде оценен по достойнство. Не очаквайте проблеми с парите, но особени успехи и доходи могат да очакват творческите натури.

Може да бъдете не само устремени при взимането на решения, но и да рискувате. Но не бъдете небрежни, защото ще останете без средства.

Съдбата широко ще се усмихне на тези, които мечтаят да сменят дома си или да си купят нов. Някои Раци могат просто да поискат да вложат парите си в недвижимост.

Добавете реализъм, това е за вас! Наистина, в годината на Заека, много ще живеят истински, без да се „къпят“ в илюзии. А събитията в живота ще бъдат повече от достатъчно, и щастливите, и не толкова.

А, ако сте отговорни и не си позволявате да манипулирате, то може много да постигнете.

Тези от вас, които имат бизнеси, ще преживеят страхотно време през 2023 г. Ще забележите известно разширяване на бизнеса и партньорствата около средата на месеците на годината.

През цялата година обаче планетите Марс и Сатурн постоянно ще ви предупреждават да не вземате прибързани решения, особено когато правите инвестиции.

Според финансовия хороскоп за Рак за 2023 г. трябва да бъдете много внимателни, докато се занимавате с хора по отношение на вашия паричен сектор.

Ако се занимавате с търговия, не забравяйте да използвате думите мъдро и бъдете напълно сигурни в съветите си към тях.

ЗДРАВЕ

Не посвещавайте цялото си време на работата и кариерата, не трябва да забравяте за личния живот и почивката.

Балансирайте, създавайте условия за душевен комфорт. В противен случай ще се пренапрегнете психически и ще изпаднете в депресия.

Раците, в годината на Заека, ще изобилстват от енергия и духовна сила. Това ще ви помогне да запазите здравето, но при условие, че ще използвате вътрешния си потенциал по предназначение.

Разходвайте запасите рационално, иначе ще обеднеете морално и ще влезете в задънена улица.
Натрупаната умора може да доведе до депресия и постоянен стрес.

Вслушвайте се в своя организъм, не игнорирайте сигналите за проблеми. При Раците е силно развита интуицията, която ще им подскаже кой орган трябва да се лекува. Ако разумно съчетавате работата и почивката, здравето ви ще бъде устойчиво.

Важно е да пазите нервите си и да се постараете да бъдете спокойни.

СИЛНИТЕ СТРАНИ

Годината на Заека ще бъде успешен период, без катаклизми. Бъдете отговорни, естествени и практични, ако се заемете с нови задачи.

Живейте и работете с позитивизъм! И довеждайте до края всяко дело. Съдбата е на ваша страна. Радвайте се дори на дребните постижения, тогава ще получите голяма награда за всичко, което сте направили.

Трансформацията ви преминава на следващо ниво. Време е да обърнете внимание на потребността си от интимност, лично пространство и осъществяване на истинския си потенциал.

Развихреното въображение на представителите на този воден знак ще се увеличи през тази година, поради което те могат да очакват множество добри идеи, които ще впечатлят както техните колеги в работата, така и любими им хора. В същото време ще се събуди и амбиция, благодарение на която те ще постигнат големи резултати в спортните дейности.

Предстоящата 2023 година обещава да мине за Рака без особени събития и сътресения.

Единственото нещо, към което звездите му ще склонят, е да се занимават спокойно с лични дела, а също и активно да лежат на уютен диван. Основната формула, която ще ръководи Рака през този период, ще бъде добре познатият принцип „работата не е вълк“.

Но ето какво е интересно, въпреки всичко това, делата на Рака обещават да се развият доста добре през 2023 г. Не, разбира се, ако Ракът наистина мързелува и смени работата за диван, това едва ли ще му помогне.

Но известна бавност и премереност, към които звездите му са склонни през 2023 г., ще имат доста благоприятен ефект върху неговите дела.

ОТ КАКВО ДА СЕ ПАЗИТЕ?

Хороскопът за 2023 година препоръчва на Раците да претеглят всяка дума и предварително да планират начинанията.

Ще се наложи да промените своето отношение към някои неща. Определянето на приоритетите еднозначно трябва да бъде друго! Трябва да промените това, за което сте мечтали преди. Това се отнася и за целите, които не трябва да бъдат „облечени“ в илюзии.

Хороскопът за 2023 година предупреждава Раците да не се подвеждат по фантазии и мистика, да гледат реалистично на ситуациите в живота.

През 2023 година, Раците трябва да бъдат по-самоуверени и да контролират емоциите си.

Уверете се, че решавате какво да запазите и от какво да се откажете, независимо дали става въпрос за нагласи на ума, стари амбиции или дори приятелства, които са се изчерпали.

Ще трябва да поддържате форма, за да смогвате с работния си график, който понякога ще ви кара да се чувствате под огромен натиск.

Последните няколко месеца от 2023 г. ще бъдат по-лесни, по-проспериращи и доста удовлетворяващи в личен и професионален план.

ОВЕН                                    ТЕЛЕЦ

БЛИЗНАЦИ                                    РАК

ЛЪВ                                   ДЕВА 

 ВЕЗНИ                                            СКОРПИОН

СТРЕЛЕЦ                                             КОЗИРОГ 

ВОДОЛЕЙ                                           РИБИ