.

През 2023 представителите на зодия Лъв ще са изпълнени със самоувереност и ще са със стабилно психично здраве. Те ще постигнат каквото искат във всичко с което се захванат.

Желанието им да бъдат център на внимание ще бъде изпълнено поне през първата половина на годината понеже ще действат като зрели професионалисти и ще дават пример на другите.

Все пак, хороскопът за 2023 година съветва представителите на зодия Лъв да поддържат известно ниво на самокритика. Извънредната самоувереност може да изглежда като арогантност за околните.

2023 г. ще е изпълнена с успехи и постижения в професионален и интимен план.

По-голямата част от времето ви ще се посветите на финансите и подобряване на паричните постъпления в личния и семейния ви бюджет, както и кариерното развитие. По-креативни сте от всякога.

ЛЮБОВ

Късметът ще е с вас именно в любовния аспект. В личен план е много вероятно да срещнете страхотен човек, в когото да се влюбите лудо. Това ще ви мотивира да сте активни и неуморни в почти всичко, с което се захванете. С няколко думи – 2023-а ще е вашата година!

Но ако Лъвът мечтае да срещне голяма любов през следващата 2023 година, в никакъв случай не трябва да бъде скромен и да седи между четири стени.

Тази година звездите обещават да дарят Лъв с повишена привлекателност и да му придадат чар в очите на противоположния пол, но всичко това няма да се прояви, но само ако самият Лъв прояви правилна активност.

Няма любов без страдание. Ако отдавна не сте изпитвали това чувства, бъдете готови! Ще ви се наложи истински да се „сражавате“ за отношенията си – дали със своите комплекси или със съперниците? За сега това е загадка.

Тези, които вече са влюбени и „заети“, ще се наложи да вземат трудно решение, да останат заедно или да се разделят завинаги.

В личния живот е трудно да се дават съвети, затова се вслушвайте в сърцето си. Ако заедно работите над отношенията, активно и редовно, те ще станат много по-хармонични. За начало седнете на „масата за преговори“. Без това няма да успеете да се договорите и да промените нещо.

Забравете за ревността, манипулациите и лошите думи по адрес на любимия човек. Тези методи за запазване на чувствата работят отдавна.

Много ефективни са подаръците, романтичните изненади, пътуванията, нежните думи и благородните постъпки. Сами ще видите как ще се изменят отношенията ви с партньора/ката.

ФИНАНСИ

Приятно е да се говори за пари, когато ги има, нали така? През 2023 година, финансовата ситуация ще бъде колеблива – от стабилна до кризисна.

За да избегнете втория вариант, трябва да подходите разумно към покупките.

Кариерата на Лъвовете, през 2023 година, ще тръгне нагоре, ако намерят надеждни партньори в бизнеса и влиятелна външна подкрепа. Възможно е израстване на авторитета ви, ако по-често бъдете в нужното обкръжение. Важно е да се придържате към законите, приети от обществото, да бъдете честни и да не си вредите сами на себе си.

Постарайте се да установите добри отношения с ръководството, не са ви нужни спорове и разправии, нали вие стоите устойчиво на професионалната платформа.

Ако искате годината на Заека да преживеете без финансови проблеми и дългове, то още от януари преразгледайте своето отношение към парите. Дори и хронично да не ви достигат, откажете се от взимането на кредити. А, ако вече имате заеми, бъдете пестеливи и плащайте всичко в срок.

Хороскопът за 2023 година препоръчва на Лъвовете да вземат тефтер и подробно да записват всички приходи и разходи.

С бюджета всичко ще бъде наред, ако предварително анализирате потока на парични средства. Ако искате да вложите пари в нещо, то нека бъде в учене, в бизнес или в недвижим имот.

Колкото по-упорито работите, толкова повече резултати ще постигнете. И, разбира се, не се „шегувайте“ със закона. Премислете всички рискове, откажете се от машинациите и авантюрите.

ЗДРАВЕ

През 2023 година вие ще бъдете изпълнени с огромно количество енергия, а вашият ентусиазъм бързо ще заразява и хората около вас, единственото за което, трябва да внимавате е да не се натоварвате прекалено и междувременно да отделяте време за здравословна почивка.

Силна воля, добро самочувствие и амбицията да постигате своите цели, ще ви държат в пълна кондиция през цялата година.

Месеците, през които трябва да се пазите от психическо изтощение и депресии са – февруари, септември и ноември.

СИЛНИТЕ СТРАНИ

На Лъвовете няма да им бъде нито скучно, нито тъжно в годината на Заека. Обратно, очаквайте много ярки събития, промени и всичко, което е най-хубаво.

Хороскопът за 2023 година обещава много интересни неща на Лъвовете. Но това не означава, че трябва да се премените и да седнете на трона. Ще се наложи активно да работите и да бъдете отговорни за всичко, с което се заемете.

През идващата 2023 година хороскопът на Лъва ще изведе на преден план спокойното му самочувствие и забележителните му организаторски способности. И което е интересно е, че за да организира другите или да ги въвлече в осъществяването на собствените си идеи и планове, Лъвът изобщо не трябва активно да ги убеждава. Напротив, околните сами ще бъдат привлечени към него, давайки инициативата в неговите ръце.

Друг плюс на тази година е, че през този период дипломатическите способности на Лъва забележимо ще се увеличат, той ще може да намери общ език с всеки, независимо дали са шефове, колеги, приятели или дори просто случайни познати.

През 2023 вероятно няма толкова сложни проблеми и въпроси, в които Лъвът да не може да намери решение, което да удовлетворява всички страни.

Всичко това обещава на Лъва добра, продуктивна година. Използвайте го, за да реализирате най-смелите си идеи и идеи, да създадете нови интересни връзки и запознанства и най-важното, повярвайте, че звездите са на ваша страна тази година!

ОТ КАКВО ДА СЕ ПАЗИТЕ?

Ще се наложи да се откажете от слънчевата си нагласа и да се гмурнете дълбоко, много дълбоко в тъмните дебри на окултното. Ще разберете как да се свържете със своята страст и интимност; ще откриете какво привличате и какво ви привлича. Колкото по-свързани сте с истинските си увлечения и стремежи, толкова по-лесно ще ви бъде да се учите от Сатурн. 

На работното място ще сте изправени пред поредица от предизвикателства, много от които ще ви направят по-силни и ще са първата стъпка към професионалното ви израстване.

Бъдете внимателни в трудните ситуации, не си изпускайте нервите, не се отчайвайте. Колкото по-равнодушни останете, толкова по-бързо ще отмине бурята и по-малко ще са щетите за вас.

Но не бъдете пасивни. Активността е ваш приятел, просто контролирайте израза на емоциите си.

Ще започнете да гледате на работата си с нови очи. Нещо във вас ще се пречупи и ще преоткриете отношението си към цялото си професионално развитие.

ОВЕН                                    ТЕЛЕЦ

БЛИЗНАЦИ                                    РАК

ЛЪВ                                   ДЕВА 

 ВЕЗНИ                                            СКОРПИОН

СТРЕЛЕЦ                                             КОЗИРОГ 

ВОДОЛЕЙ                                           РИБИ