.

През 2023 година, Везните трябва да бъдат по-инициативни, да избягват пасивността и мързела. Не си мислете, че всички въпроси ще се разрешат без активното ви участие.

2023 година носи на представителите на зодия Везни много интересни предизвикателства свързани с тяхната кариера. Тъй като Везни са естествено амбициозни тази година ще бъде правилна, за тяхна радост. Те ще използват голямата си амбициозност в няколко сфери на живота.

Хороскопът за 2023 все пак предупреждава Везните да действат по-предпазливо. Както е добре известно, представителите на тази въздушна зодия се характеризират с нетърпеливост, и по тази причина техните безотговорни решения могат да бъдат пагубни.

Преди да вземете някакво решение, внимателно премислете резултата от това начинание. Във всичко трябва да присъства логиката и здравия разум. Особено в личния живот.

В началото на 2023 г. за вас ще започнат големи промени. Може би няма да ги осъзнаете в самото начало, тъй като ще се случват плавно и привидно неусетно. Ще си се случат поредица от неща, които да променят нагласите и вижданията ви за живота.

Звездите са на ваша страна и ще имате повече възможности за почивка. По-драматични новости ви очакват в личен план, така че се подгответе.

Ако сте родени под знака на Везни, за вас 2023 година ще се запомни с важни събития в брака, семейството и в кръга от роднини.

Това е година в която ще сложите край на различни ангажименти и отношения, както в личен така и в професионален план. Възможни са житейски раздели с хора, както от кръга ви роднини, така и с приятели.

Усложненията, които ще възникнат в някои ваши отношения също могат да бъдат причина за раздяла. През тази година няма да толерирате хора, които само създават напрежение и неприятности в живота ви. Ще сте склонни с лекота да им обръщате гръб и да продължавате напред.

ЛЮБОВ

В любовните дела приоритет трябва да бъдат грижата и добротата. Любовта е като мисълта на мъдрец – дава отговор на всички въпроси. Страстта се ражда от буйния характер на егото и е плитка като мислите на младеж. Тя не дава отговори, а поставя въпроси, тревожейки още повече неспокойната душа.

Ако обичате партньора/ката не трябва да го/я променяте, за да стане идеален/идеална. Вие самите делеч не сте идеални, нали?

Хороскопът за 2023 година съветва семейните Везни да се отърсят от илюзиите и да бъдат реалисти. Откривайте в половинката си тези качества, на които искате истински да се възхищавате. Вероятно и той/тя ще ви отговори с подобно отношение.

В годината на Заека трябва по-често да се вслушвате в себе си. Интуицията няма да ви подведе при избора на работа или партньор/ка. Трябва да бъдете самостоятелни и отговорни, за да получите желаното.

Хороскопът за 2023 година препоръчва на Везните да избягват сивотата и скуката. Еднообразието само ще ви заведе в дебрите на депресивното състояние.

И не задържайте в себе чувствата, ако са предназначени за някого. Обяснението в любов е най-ефективното, което може да укрепи семейството.

ФИНАНСИ

През 2023 година, финансовият поток за Везните ще бъде неочакван и приятно ще се открои. Но не само благодарение на активната ви дейност, но и, заради отношенията с нови хора. Именно те ще ви подскажат перспективен път за развитие в материално отношение.

Периодът е добър за инвестиране, покупка на жилище и други ефективни манипулации с пари.

Какво очаква Везните през 2023 година, ако става въпрос за финанси? На първо място, авторитетът ви, в обкръжението на влиятелни хора, ще нарасне. Това означава, че може да получите висока длъжност, с достойна заплата.

Важно е да не очаквате парите „сами да паднат от небето“. Работете само в това направление, което ще ви помогне да стабилизирате материалната ситуация не само сега, но и в бъдеще!

Везните обикновено не променят толкова лесно своите навици. И през новата 2023 това едва ли ще се промени. Въпреки това, под влиянието на Юпитер в Овен, Везните може да са по-импулсивни и склонни да се опитват да направят някои компромиси в живота си. Те ще бъдат нащрек и няма да вземат прибързани решения относно финансите си.

Звездната карта показва, че през 2023 г., може да получат голяма сума пари, която ще им помогне да реализират една от най-съкровените си мечти. В работен план също печалбите ще са по-добри в сравнение с 2022 година.

2023 ще е година, в която да инвестирате в себе си. Ако попаднете на обучение, което ще ви е полезно както за настоящата работа, така и за нещо, с което мечтаете да се занимавате, не пропускайте шанса си.

На работното място бъдете предпазливи, особено през втората половина на 2023, защото са възможни проблеми с комуникацията. Спорове, интриги и неочаквани обрати ще ви изненадват приятно в общуването с колегите. Това ще ви помогне да отсеете приятелите от враговете.

ЗДРАВЕ

Здравето е безценно, затова, Везните, най-добре да не пренебрегват профилактичните мерки и да се наблюдават. Не трябва да пренебрегвате дори обикновената простуда, кашлица или хрема. Усложненията могат да бъдат по-сериозни, отколкото ви струва в началото.

В средата на пролетта, служебните планове ще бъдат наситени. Умората, апатията и безсънието могат да бъдат признаци на заболяване. Разбира се, че ви е нужна почивка.
Никакви пари няма да ви върнат доброто самочувствие, ако сте немарливи.

През 2023 година, Везните трябва да водят здравословен начин на живот. Съдбата постоянно ще изпитва вашия организъм за устойчивост.

Разберете, че с алкохола няма бъдете приятели. Пороците няма да ви помогнат да решите проблемите. Здравето е във вашите ръце.

А със спорта – обратно, може да изградите добри отношения. Замислете за това!

СИЛНИТЕ СТРАНИ

Хороскопът за 2023 година предсказва на Везните неочаквани изводи, които ще дойдат след общуването с нови хора. Някои личности ще повлияят на кариерата и успехите ви в службата.

Бъдете внимателни, наоколо има доста манипулатори. Ценете само отношенията, в които може да се доверявате и да бъдете пределно искрени.

Мисленето ви ще бъде по-рационално, така че ще е по-ценно да вложите повече време и енергия в тази сфера, отколкото в изгаждането на нови връзки. Във вас ще се появи една артистична, творческа, страна, която ще копнее за изява. Затова се опитайте да посещавате уроци по танци, рисуване или чужди езици. Ще видите че ще се почувствате по-спокойни и изпълнени с енергия.

През 2023 г. успехът ви е почти сигурен, а опита, който сте получили през миналите години, ще гарантира, че ще избегнете всякакви препятствия по пътя си нагоре.

От време на време, неволно ще мислите за глобалните проблеми, като търсене на смисъла на живота или някои философски въпроси. Нептун ще ви подтиква към това. Желателно е да насърчавате подобни опити за интелектуална работа върху себе си, тъй като тогава движението към бъдещия успех ще бъде много по-смислено и съдържателно.

ОТ КАКВО ДА СЕ ПАЗИТЕ?

Хороскопът за 2023 година предсказва на Везните, че в годината на Заека не трябва да разчитат на лесно разрешаване на проблемите.

Внимавайте – ако губим любов и уважение, за да имаме приятели, пари, кариера, слава… значи сме продали зърно за плява!

Нищо не е нито скъпо, нито евтино. Важното е какво сме похарчили, за да го притежаваме! Важно е и от какво сме се отказали, за да запазим нещо!

2023 е подходяща година за оставяне на лошите навици зад гърба си, стига да имате желание. Силната ви воля ще ви помогне да стигнете толкова далеч, колкото не сте предполагали.

В началото ще имате колебания дали сте на прав път, защото новият режим ще ви претовари и физически, и психически, но с малко усилия ще се справите.

Съобразявайте се не само със собствените си желания и чувства но и с реалността, в която живеете.

През тази година ще разчистите листа си от приятели и ще запазите само тези от тях, с които все още имате за какво да разговаряте, и с които все още един приятно да се срещате.

През тази година определено няма да се фокусирате върху броя на вашите приятели, а върху това какво те ви дават (но не в материален план) и с какво ви помагат да израствате като личност.

ОВЕН                                    ТЕЛЕЦ

БЛИЗНАЦИ                                    РАК

ЛЪВ                                   ДЕВА 

 ВЕЗНИ                                            СКОРПИОН

СТРЕЛЕЦ                                             КОЗИРОГ 

ВОДОЛЕЙ                                           РИБИ