.

2023 г. обещава на представителите на зодия Стрелец, много моменти на късмет и отлични шансове за развитие в почти всички жизнени насоки, които считатe значими за себе си.

Потенциалът на този период, ще бъде толкова голям, че повечето от вас, ще могат да получат значителни резултати с относително малко усилия и често дори за по-кратко време от очакваното.

За представителите на тази огнената зодия Стрелец 2023 година ще бъде в духа на взаимоотношенията.

Не се отчайвайте ако чувствате, че не сте били много успешни във връзките през последните няколко години. Разположението на планетите през тази година непосредствено окуражава работата върху връзките с другите, а също и върху себе си.

Хороскопът за 2023 предсказва големи промени за Стрелеца, което носи голям шанс съдбата най-после да им се усмихне и всичко да се промени към по-добро.

Ще встъпите в 2023 година с голяма решителност да работите най-вече върху себе си. Ще започнете да гледате на себе си по-друг начин и ще направите крачка в правилната посока.

Ще направите промените в живота си, които не сте успели за започнете в продължение на години.

ЛЮБОВ

През 2023 година, Стрелците могат да попаднат в капан, във вид на любовен триъгълник, от който ще им бъде трудно да се измъкнат. Това се отнася и за мъжете, и за жените от този знак. Но, същото може да се каже и за любовните отношения, и за разправиите с роднини или с приятели, син с баща, майка с дъщеря, приятели, колеги и т.н.

През зимата важна среща може да промени пътя Ви. За влюбчивия Стрелец не е трудно да размъти и своята глава, и чуждите.

Ако не сте свободен, очаква ви поредното изкушение. Ако Вашето сърце е свободно – можете да си позволите любовна авантюра.

Ще имате много срещи, нови познанства, които ще ви дадат теми за размисъл. Опитайте се да оцените своето емоционално състояние и ако то не ви задоволява, може да го промените през тази година: да се ожените, или обратно, да приключите с любовните си отношения.

Важно е да не се вълнувате в трудните ситуации, да взимате решения на трезва глава. От здравия ви разум и сдържаност ще зависи много.

ФИНАНСИ

Ако само си мечтаете за големите финанси, то парите така и ще си останат само в мислите. Повярвайте, те не растат по дърветата. За тях трябва усърдно да работите, да търсите нови неща, да учите или да започнете собствен бизнес. Други варианти да забогатеете няма.

Макар, че е възможно да вложите финанси в изгодно начинание. Но за това е нужна определена сума, а не хартийки.

За да определите каква идея да вземете за основа на комерсиалния си проект, може да се обърнете за съвет към приятели, които са предприемачи. Те съвсем точно ще ви подскажат с какво да започнете.

Важно е внимателно да подписвате документите. Най-добре е да се обърнете към адвокат, за да не направите грешка. Около вас има доста мошеници, които ви наблюдават.

Все пак това, което очаква Стрелците през 2023 година, във финансов план, е приятно. Парите ще ви стигат и за развлечения, и за сметките, и за пътувания.

Няма да ви се налага да треперите за всяка стотинка, ще си позволявате желаните покупки.

ЗДРАВЕ

Очевидно през 2023г., няма да имате големи здравословни проблеми. Разбира се, малко от вас ще могат да постигнат идеално здравословно състояние и да го поддържат за дълъг период. Обаче определено не трябва да се страхувате от нещо критично.

Някои проблеми, могат да се случат заради нервната система. Но в наши дни, това едва ли е удивително. В резултат на полученият стрес, може да се развият различни патологии.

Ето защо, по отношение на емоциите, се опитайте да не прекрачвате определената граница. За да преодолеете бързо последствията от подобни проблеми, се препоръчва да промените обстановката, като се отдалечите от дома и промените обичайния си начин на живот.

СИЛНИТЕ СТРАНИ

Огненият знак Стрелец е много оптимистичен и има склонност да разпространява тези позитивни вибрации на околните. През 2023 г. Стрелците ще вдъхновяват другите.

Приоритетни за Стрелците, през 2023 година, трябва бъдат инициативността, комуникативността и добрите амбиции. Недейте да скромничите и от нищо не се страхувайте, дори да са необходими неординарни методи за постигане на целите.

В годината на Заека, Стрелците ще имат много възможности да станат успешни в работата и щастливи в личния живот.

Трябва да забавите темпото и да се научите да чувствате и преживявате вътрешния си свят. Знам, че бихте предпочели да се впуснете в приключения и да завладеете нови интелектуални светове, но през следващите три години задачата ви ще бъде да се успокоите и да решите къде и с кого искате да живеете.

Периодът е подходящ да инвестирате в недвижими имоти, да станете родители, да съсредоточите вниманието си върху проблемите на своите близки.

ОТ КАКВО ДА СЕ ПАЗИТЕ?

Имате планове във връзка с ново запознанство. От дълго време го желаете, но все не става. Сега субектът е свободен и е добре да опитате късмета си.

Не позволявайте флирт с обвързан човек да прераства в сериозна връзка – може да ви донесе много тъга и неприятности. Имате възможност да се измъкнете от неприятностите, но трябва да бъдете много внимателни.

Хороскопът за 2023 година предсказва на стремителните Стрелци, че в годината на Заека ще се наложи многократно да се ускорят. Пригответе се за това, че ще се наложи много от проблемите да решите бързо и то в процеса на активната дейност.

Очаквайте много промени, подгответе се да ги приемете достойно. Трябва да бъдете и стратег, и философ, за да не попаднете в кризисна ситуация.

Хороскопът за 2023 година съветва Стрелците да бъдат по-уверени, да не се занимават със самокритика и да не говорят за недостатъците си. Ако чувствате, че имате излишна енергия, влезте в спортната зала или се повеселете с приятели. Между другото, интимната близост също снижава вътрешното напрежение.

Стига сте мечтали и седели във вакуума на своите илюзии, трябва да се вземете в ръце и да действате.

ОВЕН                                    ТЕЛЕЦ

БЛИЗНАЦИ                                    РАК

ЛЪВ                                   ДЕВА 

 ВЕЗНИ                                            СКОРПИОН

СТРЕЛЕЦ                                             КОЗИРОГ 

ВОДОЛЕЙ                                           РИБИ